Seniorenmakelaar

Verkoop & Verhuur

Wanneer weet je zeker dat je de juiste prijs betaald bij aankoop van een woning?

Aankoopmakelaar

Wat is het belangrijkste bij een huis kopen? Een goed gevoel, de aankoopprijs en een kritische blik! Vaak koop je een huis met je emotie en dat moet ook. Maar, na een bezichtiging van slechts 1 half uur, een grote uitgave doen is niet niks! Ik bekijk een huis rationeler, in jouw belang en met jouw portemonnee. De makelaar die het huis verkoopt werkt namelijk in het belang van de verkoper.

Wat kun je van mij verwachten als aankoopmakelaar? Ik onderzoek de vraagprijs, duik in de woning, schrijf alle uitdagingen en pluspunten op en geef je vooraf mijn waarde, advies en tips. Daarna ga ik met je mee bezichtigen en geef ik achteraf mijn definitieve advies. 

Wil je uitgebreider worden bijgestaan? Ik kan begeleiden in de prijsonderhandelingen, advies geven over de voorwaarden en de koopovereenkomst controleren, een bouwkundige keuring regelen, de notarisakte controleren en aanwezig zijn tijdens de eindinspectie van de woning. Graag stem ik de persoonlijke wensen met jou af en maak ik een passende aanvullende aanbieding.

Kosten

€ 229,- inclusief btw*, exclusief eventuele reiskosten (€ 0,25 per kilometer) bij meer dan 15 km enkele reis.                                        Inbegrepeneen kennismaking, een onderzoek naar de vraagprijs en vertalen naar een juiste waarde, waarin uitdagingen en pluspunten meegenomen worden. Jij krijgt de waarde, advies en onderhandelingstips inclusief één (2e) bezichtiging en geef daarna een definitieve aankoopadvies. 

Aanvullende diensten: de onderhandelingen regelen, ontbindende voorwaarden bespreken, controle of opmaken koopovereenkomst en akte van de notaris et cetera in overleg.

zijn indicaties bij gemiddelde werkzaamheden en kunnen afwijken van de uiteindelijke offerte of werkzaamheden.