Hallo, ik ben Monique geboren in 1975 en woon 9 jaar in het mooie Rooi. 

Wie ben ik? 

Ik heb samen met mijn partner een fantastisch huis in Sint-Oedenrode mogen bouwen. Hier wonen wij met onze twee dochters. Oorspronkelijk kom ik uit Valkenswaard. Na ongeveer 9 jaar te hebben gewerkt als makelaar in de regio Eindhoven werd het tijd om mijn droom te verwezenlijken en voor mijn passie te gaan.

Ik miste steeds vaker iets in mijn werk en dat was toch wel de extra aandacht voor de klant en hun leefomgeving. Ik ben een echte regelaar/planner en ben in mijn leven al zo vaak zonder stress verhuisd. Dit gun ik anderen ook, want er komt stiekem heel veel bij kijken. Veel mensen wonen al meer dan 30 jaar in hun huidige woning en weten vaak niet meer hoe het allemaal werkt. Ze kunnen de weg niet meer vinden in deze snel veranderende maatschappij waarbij er steeds minder aandacht is voor elkaar. Veel mensen kiezen er dan voor om te blijven wonen in hun huis. Ze willen vaak wel praktischer of kleiner wonen, maar ze zien op tegen alle rompslomp en het vragen aan anderen. 
MOVE is hierdoor geboren. Aandacht voor jou als klant en jouw woning staan centraal. Ik help je in het hele verhuisproces. MOVE is een afkorting van twee letters van mijn voor en achternaam. Het staat ook voor: "Meedenken, Ondernemen, Verhuizen en Energiek". En natuurlijk kom je door MOVE in beweging, want jij wilt toch ook een GRATIS top verhuizing doordat jij meer opbrengst en snelheid uit de verkoop van je woning haalt? Ik leg je graag uit hoe ik dat doe. Samen maken we met jouw woning het verschil!

                                 
 De hartelijke groeten,

Monique Vermeulen, verhuisregisseur bij MOVE