Hallo, ik ben Monique geboren in 1975 en woon al 11 jaar in het mooie Rooi. 

Wie ben ik? 

Ik heb samen met mijn partner een fantastisch huis in Sint-Oedenrode mogen bouwen. Hier wonen wij met onze twee tienerdochters. Oorspronkelijk kom ik uit het gezellige Valkenswaard, maar voor de liefde vertrokken. Na ongeveer 9 jaar te hebben gewerkt als makelaar in de regio Eindhoven werd het tijd om in 2018 mijn droom te verwezenlijken. Ik miste steeds vaker iets in mijn werk en dat was toch wel de extra aandacht voor de wat oudere klant en hun leefomgeving. Ik ben een echte regelaar/planner en ben in mijn leven al zo vaak zonder stress verhuisd. Dit gun ik anderen ook, want er komt stiekem heel veel bij kijken en kan veel stress opleveren. Veel van mijn klanten wonen al meer dan 30 jaar in hun huidige woning en hebben hier lief en leed gedeeld. Maar eerlijk gezegd is vaak het huis en de tuin veel te groot geworden. Ze zijn niet meer zo flexibel en weten vaak niet meer hoe het allemaal werkt. Ze kunnen de weg niet meer vinden in deze snelle digitale maatschappij waarbij er steeds minder aandacht is voor elkaar. Ze willen wel praktischer of kleiner wonen, maar ze kunnen dit vaak niet meer zelfstandig regelen en zijn afhankelijk van anderen. Veel mensen kiezen er dan voor om te blijven wonen in hun huis. Zonde voor de eigen gezondheid en vrijetijdsbesteding en voor de doorstroming binnen de huizenmarkt.

MOVE is hierdoor geboren. Aandacht voor jou als klant en jouw woning staan centraal. Ik help je in het hele verhuisproces. MOVE is een afkorting van twee letters van mijn voor en achternaam. Het staat ook voor: "Meedenken, Ondernemen, Verhuizen en Energiek". En natuurlijk kom je door MOVE in beweging, want jij wilt toch ook een GRATIS top verhuizing. Ik leg je graag uit hoe ik dat doe. Samen maken we met jouw woning het verschil!

                                 
 De hartelijke groeten,

Monique Vermeulen, verhuisregisseur bij MOVE


www.move-woningadvies.nl
monique@move-woningadvies.nl
06-15827978