Seniorenmakelaar

Verkoop & Verhuur

Ga jij voor de hoogst haalbare opbrengst als je jouw woning verkoopt?

Woningadvies (bij verkoop van je huis)

Wat is het allerbelangrijkste als je je woning gaat verkopen? Precies! Je wilt de woning snel verkopen en er een mooie prijs voor krijgen. Hoe regel je dat?

Kopers zijn ontzettend gevoelig voor uitstraling en sfeer. Ze ‘keuren’ jouw huis in luttele minuten. De koopdrempel wordt lager als ze de mogelijkheden zien. Ze kunnen er vaak niet doorheen kijken. Als makelaar met jarenlange ervaring weet ik precies hoe ik dat moet doen waardoor je jouw huis sneller verkoopt en tegen een hogere verkoopwaarde.

Zorgen dat je huis verkoop klaar gemaakt wordt, zonder grote investeringen te doen is waar ik mensen het allerliefste mee help. Op een eenvoudige manier zorgen dat kopers een enthousiaste eerste indruk krijgen, snel de mogelijkheden zien en daardoor een hogere prijs betalen.

Opruimen en investeren in een eenvoudige opfrisbeurt van je huidige woning loont! Je verdient dit dubbel en dwars terug door de hogere verkoopprijs. Graag adviseer en regel ik het voor je. 

Je eerste stap om je woning tegen een goede prijs te verkopen is daarom niet de makelaar, maar iemand die met andere ogen naar jouw woning kijkt. Jouw woning eerst verkoop klaar maken en daarna pas aanbieden aan de makelaar. Dit klinkt heel groots, maar is al vaak met kleine middelen haalbaar. De makelaar is net zo gevoelig voor de uitstraling van je woning voor de prijsbepaling. En je hebt achteraf geen styliste meer nodig. 

Welke makelaar past het beste bij jou en jouw woning? Welke vergelijkbare woningen heeft hij in zijn portefeuille en staan die al lang te koop? Moet je dan juist wel of niet voor deze makelaar kiezen. 

Adviseren, regelen, ordenen, ondersteunen en hulp bieden bij de verkoop van jouw woning is het liefste wat ik doe en ik zet hierbij altijd een stapje extra. Hoe behaal je meer opbrengst? Wat zorgt ervoor dat jouw woning sneller verkocht wordt? Door mijn jarenlange ervaring als makelaar en mijn grote interesse op het gebied van woningen en interieur blijf ik op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de markt.  Als woningeigenaar ben je "gewend" geraakt aan jouw woning, kleuren, uiterlijk en persoonlijke smaak. Ik kijk vooral naar wat momenteel een meerwaarde geeft in de woningmarkt. 

Ik geef direct advies ter plaatse en/of schrijf een persoonlijk advies met foto's en een kosten- & batenanalyse ter verduidelijking. Ik laat zien wat de mogelijkheden zijn en wat dit oplevert. Dit advies levert vaak al snel     € 5.000,- tot € 10.000,- meer op. Ik kan de werkzaamheden daarna ook (laten) uitvoeren of met jou samenwerken. Lees meer hierover onder "wat nog meer". Ik heb de expertise in huis en samen kunnen we veel voor elkaar krijgen. 

In onder andere Amerika en Engeland is deze methode (flip) heel gebruikelijk. Je huis verkoopklaar maken voor een grote groep. Investeren voor een hogere opbrengst en een betere verkoopsnelheid. Vaak kan een kleine verandering en investering vele duizenden euro's voordeel opleveren bij de verkoop. Vaak gaat het alleen om opruimen, schilderen en goede foto's, maar soms kan bijvoorbeeld een vaste trap naar zolder ook een hele grote meerwaarde opleveren bij een kleinere woning. 

Kosten

Direct advies over meerwaarde van de woning zonder aanvullende brochure, foto's en kostenplaatje. Hierdoor weet je meteen welke verbeterpunten je kunt aanbrengen om je woning sneller te verkopen en de waarde te verhogen. Dubbele winst!                                          

Tijdelijk voor slechts € 125,00* inclusief btw 

*binnen een straal van 40 km

MOVE hanteert verschillende tarieven omdat ook de woningen en hun omgeving verschillend zijn. Soms is er nog extra maatwerk nodig.

Het advies voor woningen met een woonoppervlakte** t/m 100 m² kost € 498,00* inclusief btw.                                          Het advies voor woningen met een woonoppervlakte** t/m 150 m² kost € 598,00* inclusief btw.                                            Het advies voor woningen met een woonoppervlakte** t/m 195 m² kost € 698,00* inclusief btw.                                            Het advies voor woningen met een woonoppervlakte** > 195 m² op aanvraag.            

zijn indicaties bij gemiddelde werkzaamheden en kunnen afwijken van de uiteindelijke offerte of werkzaamheden.                                                                     **Wonen (= woonoppervlakte) heeft een duidelijke woonfunctie. Denk aan woonkamer, hal, keuken, slaapkamers, overloop en badkamer (geen schuur, kelder en garage). De woonoppervlakte wordt gemeten van binnenmuur tot binnenmuur (de dikte van de buitenmuur wordt buiten beschouwing gelaten). Bij schuine daken mag de oppervlakte als woonoppervlakte berekend worden vanaf 1,5 meter hoogte voorzien van vaste trap en genoeg daglichttoetreding (geldt ook voor de kelder)