Geloof in jezelf. Vertrouw in jezelf.

Werkwijze

Ik kom persoonlijk bij je langs voor een kennismaking. Ik help op veel gebieden omtrent verhuizen en/of verkopen van je huis. Net waar jij behoefte aan hebt. Ik regel het graag voor je, hoe klein je vraag ook is. 

In veel gevallen geef ik direct advies waar je mee aan de slag kunt. 

Als verhuisregisseur help ik vooral 65-plussers in alle stappen van de verhuizing. Ik kan je vaak al helpen bij alleen de gedachte aan verhuizen. Erover praten met iemand helpt enorm en zorgt ervoor dat je de juiste keuzes maakt. Ik help je bij: orde op zaken stellen, de verhuisadministratie (digitaal), opruimen en uitzoeken, 't leveren van verhuisdozen en vullen, 't leggen van contacten met de (verhuur)makelaar, het zorgteam et cetera, ontruimen en schoonmaak en 't regelen van de eindoplevering voor de woningbouw of de nieuwe eigenaren.

Ik zorg voor de verkoop van je huidige woning en als je geen koopwoning hebt dan zeggen we de huur op van je huidige woning en maken verdere afspraken met de woningbouw.

Ik zorg voor alles rondom mooi maken, het aankleden en inrichten van jouw nieuwe woning.

Ik zorg voor jouw verhuisadministratie.  Ik help bij de inrichting van het nieuwe huis .

Ik zorg voor jouw verhuizing en kan aanspreekpunt zijn tijdens de verhuisdag.

Ik zet graag nog de puntjes op de i en maak na ongeveer 14 dagen nog een afspraak voor een evaluatie en een gezellig bakje koffie. Ik neem zo nodig nog de post mee van de oude woning, beantwoord openstaande vragen, neem resterende verhuisdozen mee en maak een laatste overdracht.