Seniorenmakelaar

Verkoop & Verhuur

Geloof in jezelf. Vertrouw in jezelf.

Ik kom persoonlijk bij je langs voor een kennismaking. Ik help op veel gebieden omtrent verhuizen en/of verkopen van je huis. Net waar jij behoefte aan hebt. Ik regel het graag voor je, hoe klein je vraag ook is. 

In veel gevallen geef ik direct advies waar je mee aan de slag kunt. 

Als verhuisregisseur help ik vooral 65-plussers in alle stappen van de verhuizing. Alleen al bij de gedachte aan verhuizen. Erover praten met iemand helpt enorm en zorgt ervoor dat je de juiste keuzes maakt. 

Ik help je bij: orde scheppen, de verhuisadministratie (digitaal), opruimen en uitzoeken, 't leveren en vullen van verhuisdozen, 't leggen van contacten en opleveren aan de (verhuur)makelaar of nieuwe eigenaren, het zorgteam et cetera, ontruimen en schoonmaken.

Ik kan als makelaar zorgen voor de verkoop van je huidige woning en als je geen koopwoning hebt dan zeggen we de huur op en maken we verdere afspraken met de woningbouw.

Ik zorg voor jouw verhuisadministratie.  Ik help bij de inrichting van het nieuwe huis .

Ik zorg voor jouw verhuizing en kan aanspreekpunt zijn tijdens de verhuisdag.

Ik zet graag nog de puntjes op de i en maak na ongeveer 14 dagen nog een afspraak voor een evaluatie en een gezellig bakje koffie. Ik neem zo nodig nog de post mee van de oude woning, beantwoord openstaande vragen, neem resterende verhuisdozen mee en maak een laatste overdracht.