Geloof in jezelf. Vertrouw in jezelf.

Werkwijze

Ik help op veel gebieden omtrent verhuizen en/of verkopen van je huis. Net waar jij behoefte aan hebt. Ik regel het graag voor je, hoe klein je vraag ook is. 

Als verhuisregisseur help ik vooral 65 plussers in alle stappen van de verhuizing. Ik kan je al helpen bij alleen de gedachte aan verhuizen. Erover praten met iemand helpt enorm en zorgt ervoor dat je de juiste keuzes maakt. Ik zorg dat alles in jouw huidige woning geregeld wordt zoals: orde op zaken stellen, de verhuisadministratie regelen (digitaal), opruimen en uitzoeken, verhuisdozen leveren en eventueel vullen, contacten leggen met de (verhuur)makelaar, het zorgteam et cetera, ontruimen en schoonmaak inclusief het regelen van de eindoplevering voor de woningbouw of de nieuwe eigenaren.

Ik zorg voor de verkoop van je huidige woning door: de waarde te bepalen, verkoopadvies te geven, woningadvies te maken zodat het huis sneller verkocht wordt en meer waard wordt, te klussen, een perfecte verkoopmakelaar te zoeken of wil je hierin besparen en zelf gaan verkopen. Ik maak foto's en plattegronden en stel de koopovereenkomsten op of controleer hem. En als je geen koopwoning hebt dan zeggen we de huur op van je huidige woning en maken verdere afspraken met de woningbouw.

Ik zorg voor alles rondom jouw nieuwe woning zoals: het aankopen of begeleiden in het huurproces, onderhandelen bij aankoop, een bouwkundige keuring regelen, klussen, shoppen voor nieuwe spullen en kleuren, uitpakken en inrichten, apparatuur aansluiten, alles op z'n plek zetten, nieuwe buurt en buren leren kennen en een nieuw thuis creëren.

Ik zorg voor jouw verhuisadministratie: de abonnementen en lopende contracten overzetten of wijzigen (digitaal of per telefoon), de huur opzeggen, een adreswijziging bij gemeente doorgegeven, adreswijzigingen/verhuisberichten verzenden en overige instanties informeren zoals huisarts, tandarts etc.. 

Ik zorg voor de inrichting van het nieuwe huis door: het maken van een plattegrond waarop ik alle meubels inteken, te begeleiden bij het uitzoeken van de inrichting zoals keuken, badkamer, stoffering, meubels kleuren etc., te schilderen, te behangen, te klussen, te schoonmaken, de kasten en huis in te richten, het bed op te maken en een gezllig nieuw thuis te creëren.

Ik zorg voor jouw verhuizing door: het opstellen van een verhuisplan, een verhuisbedrijf te regelen, dozen in te pakken en spullen verhuis gereed te maken (demonteren en monteren), apparatuur af te koppelen en aan te sluiten. Begeleiding te bieden tijdens de verhuisdag.

Ik regel de verhuisdag door: jouw aanspreekpunt te zijn, de woningen te openen en te sluiten, oppas te regelen voor jouw huisdieren, voor jouw eventueel een hotel te boeken of bij familie te laten logeren en die dag kan relaxen, jou op een passende manier afscheid te laten nemen van jouw woning en je nieuwe woning te vieren.

Ik zet graag nog de puntjes op de i en maak na ongeveer 14 dagen nog een afspraak voor een evaluatie en een gezellig bakje koffie. Ik neem zo nodig nog de post mee van de oude woning, beantwoord openstaande vragen, neem resterende verhuisdozen mee en maak een laatste overdracht. Als er daarna nog vragen zijn kan je mij natuurlijk nog altijd bellen.